Sant Martí de Centelles 17 de Desembre 2017

Sant Martí de Centelles 17 de Desembre 2017

Aquesta sortida com que és curta i és a prop de Barcelona, per variar sortirem 1h més tard, parem a la Cuspineda, bar/rest. a Figaró on esmorzem, aquí ens retrobem amb en Joan i la Teresa tot seguit ells deixen el seu cotxe al rest. on dinarem, encara que no es quedaran al dinar, i ara amb el meu cotxe anem fins on tinc pensat fer el cant de Nadales i deixarem el pessebre, a prop de la ctra. (hi ha unes taules amb bancs), quan s’apropa l’autocar pugem fins el destí on començarem l’excursioneta, el dia és clar, lluminós i força fresc 2ºC a 3ºC, Sant Martí de Centelles, visitem llur església i font, per anar a pujar al Castell, ens acostem al mirador on contemplem tot el que tenim davant nostre, tornem al coll i ara sí de baixada, primer per camins i després per pista que més avall deixem a prop de Can Pujol altre cop per camins i corriols fins al revolt de la ctra. on hem deixat el cotxe.
Agafem les neules, el moscatell, el pessebre i les lletres de les Nadales, per acostar-nos als bancs i taules, després de picar i cantar, reemprenem camí  fins al mateix rest. Jo torno a buscar el cotxe.
El dinar molt bé, segons la majoria dels assistents i en els cafès dono les gràcies a tots els que han fet possible aquest any de sortides, i tot seguit com a novetat a aquesta secció fem un sorteig (10 productes, mantes tèrmiques, frontals, mitjons, motxilles, pals, samarreta tèrmica), i tot seguit per gentilesa de Viatges Pons es fa entrega d’un val per 1 nit d’hotel*** a qualsevol lloc del territori, a l’excursionista que ha assistit a més sortides, l’agraciat és en Lluis C., i en el cas de la fèmina ha estat per gentilesa del racó de l’Avi a Guardiola de Berguedà un val per un sopar o dinar per a dues persones, l’agraciada és na Anna G. Tot seguit passem un barret de para Noel, per que tothom que hi vulgui posi la voluntat perquè ho deixarem a l’arribar a St. Andreu com a col·laboració del Muntanya a la Marató de TV3, es recullen uns 205€ .
Ens ajuntem  43 per donar-nos les Bones Festes i fins l’any que ve.

Accediu a les fotos de la sortida: