Sortides fotogràfiques – Rasos de Peguera 9 de Febrer 2019

Sortides fotogràfiques – Rasos de Peguera 9 de Febrer 2019

Una excursió fotogràfica a la neu.

El nostre grup de fotografia és molt heterogeni, hi ha gent de mitjana edat i gent més gran, gent que són molt experimentats en muntanya i gent que a pesar de l’edat comença ara.

Tan li fa, tenen en comú que estan bojos per la seva passió, fer fotos. Les seves excursions no pretenen guanyar cap premi en esports, però també pugen muntanyes si bé amb un altre ritme.

El dia 9 de Febrer vàrem anar als Rasos de Peguera. És una estació de esquí de les més antigues, ja no funciona perquè fa temps que no hi ha neu suficient i no resulta rendible mantenir les instal·lacions amb canons de neu. Però es pot fer “foodtruck” i múixing. Està a la vora de Barcelona a ……….m d’alçada.

I vam tenir un dia fantàstic, i tot ens va sortir rodó. Neu no ni havia gaire però vam pujar a peu la pista d’esquí i poc a poc tots anàvem trobant les nostres imatges. Com estem una mica bojos ens podem enamorar de qualsevol cosa i allà ens quedem donant voltes al bri d’herba o al tros de soca d’arbre que a algun li ha semblat preciosa.

Vam caminar 7 Km. Però al nostre ritme i al final la sorpresa, uns que feien parapent estaven aprofitant un penya-segat i el vent per llençar-se. Era un contrallum al sol ponent i les robes de colors vius feien un espectacle preciós. Així vam complir el nostre lema, “Sempre hi ha quelcom per fotografiar, mai és un dia perdut”.

Accediu a les fotos de la sortida: