Naturtresc La Molina 5 de febrer 2017

Naturtresc La Molina 5 de febrer 2017

SORTIDA NATURTRESC 2017 “RAQUETA DE NEU” A LA MOLINA 5 de febrer de 2017 

La pràctica de la RAQUETA DE NEU, cada dia té més adeptes a tot el país. La RAQUETA DE NEU, permet fer ”caminades” amb una certa comoditat, i al mateix temps poder gaudir de paisatges d’alta muntanya, però aquesta pràctica requereix un mínim de coneixements.

És per aquest motiu que la nostra entitat organitza aquesta sortida, per tal de donar a conèixer aquesta activitat, tot indicant que, en cas d’agradar, poden iniciar-se en la nostra entitat.

Cal dir que enguany, s’ha organitzat el dia 5 de febrer i hem tingut una gran assistència, que han pogut gaudir d’un dia d’alta muntanya, amb tot tipus de temps, des d’un temporal de neu fins a un dia de sol magnífic.

En total hem sigut 70 persones, entre monitors i participants. Com cada any, hem disposat de 4 monitors professionals (Altitud Extrem), ajudats per monitors-acompanyants de l’A.E.M..

Es va fer 4 grups, i en cada grup hi anava un monitor-acompanyant de l’A.E.M., Angel Donoso, Gregorio Gil, José Reyes i Alejandro Esteban, coordinats per en Ramon Tornero. També van participar de l’A.E.M., n’Eduard Castañe, Joana Fontcuberta, Carles Cases, Mercè Garcia i Anna Calixto

La sortida en autocar, es va fer a les 7 del matí de la Plaça de Catalunya i varem tornar sobre les 7 de la tarda.

Accediu a les fotos de la sortida: