Naturtresc a la Molina 4 de febrer 2018

Naturtresc a la Molina 4 de febrer 2018

 SORTIDA NATURTRESC 2018 “RAQUETA DE NEU” A LA MOLINA

4 de febrer de 2018

Un any més, la nostra entitat ha realitzat el diumenge 4 de febrer dins el calendari de NATURTRESC 2018, la sortida d’iniciació a LA RAQUETA DE NEU.

Enguany, altra vegada hem anat a La Molina, però aquest cop a la zona de les pistes dels Alabaus.

L’excursió ha anat des de el pàrquing de les pistes dels Alabaus, fins el encreuament de la carretera de Fornells.

Varem sortir de la plaça de Catalunya a les 7 del matí, un autocar amb 54 participants (2 de l’AEM, la Mercè Garcia i la Lluïsa Solsona) més els monitors de l’AEM, arribant a l’àrea del túnel del Cadí a 3/4 de 9. Després d’esmorzar ràpid, ens varem trobar a les 10 amb els instructors d’Altitud Extrem, que ja ens esperaven amb les raquetes pels participants en el pàrquing dels Alabaus.

Degut a la previsió del temps, després d’organitzar tres grups, en 1/2 hora ens posarem en marxa, efectuant una bonica excursió inicialment pel bosc, per acabar pujant a la carena fins el Cap del Ginebrar, per efectuar finalment una baixada forta fins el lloc d’arribada, on ens esperava l’autocar.

Ràpidament, ens vam dirigir altra vegada cap l’àrea del túnel del Cadi, per dinar. Tot i anar d’hora, ja varem trobar caravana. Després de dinar vam continuar fins a Barcelona, arribant sobre les 7 de la tarda.

En total hem sigut 63 persones, entre monitors i participants. Com cada any, hem disposat de 4 monitors d’Altitud Extrem ajudats per 5 monitors-acompanyants de l’A.E.M..

Per part de l’AEM, hem participat en José Reyes Díaz, Carles Cases i Ballester, Emili Ruiz i Bleda, Pep Manel Jiménez i Sanou i Ramon Tornero i Masip.

Ja estem treballant per el proper any.

 

Accediu a les fotos de la sortida: