Naturtresc a la Molina 3 de febrer 2019

Naturtresc a la Molina 3 de febrer 2019

SORTIDA NATURTRESC 2019 “RAQUETA DE NEU” A LA MOLINA

3 de febrer de 2019

Text i fotografies, Ramon Tornero

Com ja va sent habitual, la nostra entitat ha realitzat el diumenge 3 de febrer dins el calendari de NATURTRESC 2019 , la sortida d’iniciació a LES RAQUETES DE NEU.

Enguany, altra vegada hem anat a La Molina, però aquest cop a la zona de l’àrea d’esbarjo al costat dels llacs.

L’excursió ha anat des de l’oficina d’Altitud Extrem, fent un recorregut circular pel bosc (degut al fort vent) i tornant al punt de sortida. Realment un circuit preparat de molta qualitat i entretingut.

Varem sortir de la plaça de Catalunya a les 7 del matí, un autocar amb 50 participants (3 de l’AEM) , més 5 monitors de l’entitat, arribant a l’àrea del túnel del Cadí a 3/4 de 9. Després d’esmorzar ràpid, ens varem trobar a les 10,30 amb els instructors d’Altitud Extrem, que ja ens esperaven amb les raquetes pels participants.

Degut a la previsió del temps, (molt de vent), després de organitzar quatre grups, ens posarem en marxa, efectuant una bonica excursió pel bosc, seguint uns itineraris de natura molt interessants. Cal dir que els instructors ens van donar tot un reguitzell d’explicacions sobre la fauna de La Molina.

Cap a les 14 h, ens vam dirigir altra vegada cap l’àrea del túnel del Cadí, per dinar. Després de dinar vam continuar fins a Barcelona, arribant sobre les 6 de la tarda.

En total hem sigut 59 persones, entre monitors i participants. Com cada any, hem disposat de 4 monitors d’Altitud Extrem ajudats per 5 monitors-acompanyants de l’A.E.M..

Per part de l’AEM, hem participat en José Reyes Díaz, Emili Ruiz i Bleda, Eduard Castañe, Pep Manel Jimenez i Sanuy i Ramon Tornero i Masip.

Tot ha anat molt bé, i ja estem treballant per el proper any.

Accediu a les fotos de la sortida: