Sortida Mirador Pla de Llet – 10 de Febrer de 2019

Sortida Mirador Pla de Llet – 10 de Febrer de 2019

EXCURSIÓ DE RAQUETES. ESTACIÓ D’ARANSA FINS MIRADOR PLA DE LLET.

Hem sortit de Plaça d’Orfila a les 7,05 h un total de 23 persones cap a la Cerdanya per a fer el recorregut de l’Estació d’Aransa fins el mirador de Pla de Llet.

El recorregut de Barcelona fins l’estació d’esquí i raquetes va ser llarg amb un temps força superior a les 3 hores. En arribar hi havia una munió de vehicles ocupant totes les places per aparcar. Entre el temps per adquirir el forfet, el posar-nos les raquetes i engegar ja eren quarts de dotze del matí.

Hem tingut un dia amb força sol i el recorregut de 3,5 km a l’anada i tornada amb un desnivell de 400 m s’ha fet amb una neu bona per emprar raquetes. El camí molt ben senyalitzat transcorre fins el coll pràcticament dins de bocs creant-se unes bones estampes per a fer fotografies. És un camí fàcil de seguir sense dificultat tècnica.

En ser un grup de 23 persones, el grup s’allargava força, cosa que ens feia parar de tant en tant per mantenir una fila mínimament continuada. Des del coll es veia perfectament la Tosa Plana de Lles, els Engorgs i per altra banda el Cadí, la Tosa d’Alp i el Puigmal, tot ben nevat amb unes vistes molt maques.

Hem arribat al mirador a quarts de dues. El dia seguia plenament soleiat amb unes bones vistes fins La Seu i el Cadí davant nostre. Hem tingut poc temps per a gaudir de les meravelloses vistes des del mirador, que també és 100 cims.

Hem tingut de marxar ràpid cap a l’estació pel tema de les hores del conductor de l’autocar, arribant els primers a l’estació d’Aransa a les 15 h, amb temps per dinar i agafar l’autocar i sortir a les 16 h. La tornada fins a Barcelona s’ha fet llarga per l’embús trobat al túnel del Cadí, arribant a les 21 h tocades.

Accediu a les fotos de la sortida: