Sortida a Gombrèn 17 de Febrer 2019

Sortida a Gombrèn 17 de Febrer 2019

Bé com a novetat a la sortida d’avui, varem obrir-ho a que pogués venir més gent i poder omplir un autocar més gran, doncs la sortida i el dia ho valien, i varem aprofitar que l’AEEB té molts mails i els enviem, i dimarts els hi varem demanar, la resposta força bé, malgrat només tenir dimecres i dijous perque s’apuntessin. Ho sento la propera mirarem de que funcioni d’altra manera i amb més temps.

Bé hi han inscrits 40 persones, sortim a l’hora prevista amb una baixa de darrera hora, per altre banda normal a l’època d’any que estem.

Ja abans de pujar a l’autocar, a cop d’ull anem veient a gent que no porta el calçat adequat i se’ls hi diu, també s’informa a una persona de que hi ha un desnivell a tenir en compte, resposta … no passa res a poc a poc aniré fent!!

Parada a Ripoll a esmorzar on ens trobem amb en Vicenç i na Dolors, com varem quedar, re emprenem un cop acabat, i a les 10h aproximadament, ja caminem, Gombrèn, el Corral de Baix, de Dalt, trenquem a la dreta i passats uns 200m no veig clar l’itinerari, alhora que n’Emilio (que fa d’escombra) em comenta que hi ha una persona que no veu clar pugui seguir, decideixo tornar al Corral de Dalt els 200m i variar per zona més suau encara que s’haurà de fer 1km de més. Parlem amb aquesta persona i comenta que anirà fent que més a poc a poc, que no patim, bé?,

Anem fent més paradetes de les que tocaria i més estona, cosa que ens preocupa doncs s’allargarà més del compte, abans d’arribar a St. Martí de Puigbo un altre “Houston”, hi ha una altra persona que se’ns ha marxat per on no toca, apa som-hi anar a buscar-lo, el renyem i solucionat; St. Martí de Puigbo, fotos, coll de Faig General, coll del Ginebrer, on fem la paradeta per dinar son les 14h05 a les 14h45 (truc al xofer), reemprenem la marxa, passem per St. Marc d’Estiula, la Collada, Can Bac, St. Quinti de Puigbo, Vilamitjana, (truc del xofer), on ens hem d’aturar a esperar els de cua que van molt endarrerits, faig dos grups, com que en Vicenç també duu el track, s’emporta a 12 persones, jo faig aturar altres 20 persones, i pujo a veure si puc aclarir on son la resta, un cop contactat amb altres 4 els faig que s’ajuntin als 20 que s’esperen així que continuo fins que contactem amb els 3 de cua, van fent els animo a si pot ser anar una mica mes ràpid, hem reuneixo amb el grup i cap avall, s’estira altre cop fins a arribar a Gombrèn, és tard son les 17h20’, truc de telèfon aquí i allà, s‘espavila la cosa i ja al autocar 35 dels 38 marxem cap a Barcelona a les 18h, (hora prevista d’arribada a BCN), mentre marxem els veiem, en Vicenç es queda per baixar-los a BCN amb el cotxe. Així l’autocar que ja va tard pot avançar. Arribem a les 20h20’ aproximadament, els companys estan encara per Tona. Bé ha estat encertada la decisió, hem guanyat força estona malgrat anar tard, de camí com no pots ser d’altra manera darrerament a les carreteres molt de tràfic, provocant caravana.

Espero que la propera vagi millor, si no ens ho haurem d’estudiar.

Accediu a les fotos de la sortida: