Fotografia – Camí de Ronda de S’Agaró a Platja d’Aro – 10/06/2021

Fotografia – Camí de Ronda de S’Agaró a Platja d’Aro – 10/06/2021

Sant Andreu 8:00, àrea servei Montcada 8:15, Llagostera, esmorzar al R El Carril 9:20, S’Agaró 11:00, camí de ronda fins la Glorieta i tornada a les 13:00 cap el pàrquing. Dinar a les 14:15 al Restaurant Costa Brava. Tornada a les 16:12, arribada 17:30.

Aquesta ha estat la segona sortida de la Secció de Fotografia de l’AEM, encara en modus de prova, i entremig de setmana. La intenció era fer-la en dissabte, com fins ara s’havien estat fent, però al ser a una població de la Costa Brava i entrant el començament de la temporada estival s’ha cregut oportú fer-la fora del cap de setmana. La veritat és que ens ha anat bé, encara que en detriment dels que encara treballen dins del grup, que de fet en són pocs. Hem pogut aparcar a tot arreu, i els llocs d’esmorzar i dinar no hem tingut cap mena de problemes en les reserves. També el camí de Ronda ha estat molt tranquil, sense cap mena d’aglomeració. El dia ha estat esplèndid, amb un bon sol dels que ja comencen a escalfar, tot i la brisa marina que també es feia notar.

Catorze Participants: Robert Fuertes, Pitus Puigdomènech, Juan Hidalgo, Joan Pujol Durban, Enric Guardiola, Xavi Mariné i Cristina, Pere Ballester i Ester, Tino i Núria, Marta Pons, Marta Ruiz, Jordi Esplugas.