Esquí de fons Tuixént – La Vansa 4 de Febrer 2018

Esquí de fons Tuixént – La Vansa 4 de Febrer 2018

Sortida 4-2-18 (2ona part del Curs d’Iniciació + Esquiada a Tuixen – La Vansa )

Arribarem ja nevant i a -8ºC de temperatura, el que feia preveure que els avisos a l’estació, de previsió d’una gran nevada a mig dia i per tant de tancament avançat, es complirien.

El passat diumenge 4 de febrer vam pujar 8 socis, 6 alumnes per acabar el curs d’iniciació començat dies abans i altres 2 amb les pretensions de gaudir d’una jornada de esquí de fons que resultà curta però intensa i molt peculiar en Tuixent, anormalment emblanquinat respecte a altres anys i amb una neu i un gruix de qualitat suprema .

Un paisatge bucòlic com feia temps que no vivíem ens va acompanyar durant tota l’activitat. Els alumnes contents d’haver viscut aquest regal de la natura.

Veient l’estat de la carretera, per sort vam decidir baixa sobre les 15h… Hores després tots estem informats de la gran onada de fred polar i neus que va assolir el nostre país i que va causar retencions especialment als esquiadors procedents de la Cerdanya.

El proper dia 17 de febrer ens preparem de nou, però aquesta vegada farem quatre girs a les pistes de Guils Fontanera. Esteu convidats !!

Informe sortida 4-2-18