Barnatresc Caminada de Sant Andreu del Palomar 17 de Març 2019

Barnatresc Caminada de Sant Andreu del Palomar 17 de Març 2019

CAMINADA A SANT ANDREU – BARNATRESC 2019

17 de març de 2019

Un cop més, i ja hem portem 20 edicions, el diumenge dia 17 de març, vàrem tornar a organitzar la CAMINADA A SANT ANDREU, dins del calendari de caminades Barnatresc d’enguany que organitza l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Com sempre, s’ha preparat realitzant diverses sortides. El diumenge a 3/4 de set ja estàvem circulant, muntant el lloc de sortida i arribada, i formant dos equips de marcatge per tenir tot el recorregut ben marcat. Poc a poc, sobre les 8 del matí, ja teníem a tots els controls (avituallament i orientadors) en dansa.

A 2/4 de nou, ja es va començar a donar la sortida, que va durar fins a 2/4 de deu tocats. Molta participació, i es van fer tres activitats durant la jornada, els caminadors (la majoria), els que van participar en el grup de marxa nòrdica i un grup més reduït del Barnatresc Curiós, que es tracta d’un grup de participants que van guiats per un historiador que al mateix temps que fan el recorregut, dona una explicació sobre la història dels llocs per on es passa.

El dia ens ha acompanyat, ha fet un matí primaveral. En total hem sigut més de 3.000 participants (quedem a l’espera del recompte final). Com cada any, hem disposat d’un nombre important de col·laboradors de l’A.E.M., concretament 38 (un d’ells monitor de marxa nòrdica). Sense aquesta ajuda, no es podria organitzar una activitat com aquesta. Moltes gracies a tots.

Accediu a les fotos de la sortida: