Ruta Circular Als Llacs d’Anglios 17 i 18 de Juny 2017

Ruta Circular Als Llacs d’Anglios 17 i 18 de Juny 2017

SECCIÓ D’ALTA MUNTANYA I ESCALADA – S.E.A.M.

REPORTATGE FOTOGRÀFIC ruta circular als llacs d’Anglios (Alta Ribargorça).

Dissabte 17:
Embassament de Senet 1.400 m – Vall de Riueno – Estanys de Riueno – Estanys d’Anglios – Vall d’Anglios – Vall de Salenques – Embassament de Senet
Desnivells: + 855 m – 845 m
Distància recorregut: 14,5 Qm
Temps total: 7 h

Diumenge 18:
Boca sud túnel de Viella 1.620 m – marrades de la Girbosa – port de Viella Tuc del Port de Viella 2.605 m – Estany Redón – Vall de Conangles – Boca sud túnel de Viella
Desnivells: + 970 m -965 m
Distància recorregut: 13,5 Qm
Temps total: 6 h 50’

Sortida del Cicle d’Alta Muntanya del SEAM, realitzant dos itineraris circulars per l’Alta Ribagorça, amb la participació de 9 persones en total (8 socis de l’AEM, i una amb llicència temporal, que no pertany a cap club).
Itineraris realitzats amb bon temps i altes temperatures, que ens van permetre poder fer un bany cada dia en dos dels llacs que vam passar, Estany Gran d’Anglios, dissabte, i Estany Redón, diumenge.
Vam poder gaudir d’un paisatge ple de flors, i força aigua per tot arreu, degut a l’esplendor de la primavera en aquests indrets.
Itinerari del dissabte molt solitari, tan sols ens vam creuar amb dues persones.
Diumenge, ruta més coneguda, amb ascensió a un cim clàssic de la zona, amb una situació privilegiada com a un gran mirador per observar una bona part dels cims de l’Arán i el Pallars, i d’altra banda, el massís Aneto-Maladeta.

Vocal: Vicenç Sànchez

Accediu a les fotos de la sortida: