Sortides fotogràfiques – Àger, El cel més net de Catalunya 25 i 26 d’Octubre 2019

Sortides fotogràfiques – Àger, El cel més net de Catalunya 25 i 26 d’Octubre 2019

Sortida fotogràfica a ÀGER — 25 i 26 d’Octubre 2019

El dissabte dia 25 d’Octubre ens vàrem trobar 18 membres de la Secció a les 6 del matí per anar d’excursió fotogràfica tot el cap de setmana.

La primera parada fou al Monestir de Les Avellanes (La Noguera) al peu del Montsec, on varem fer diverses fotografies al Claustre i férem algunes practiques d’HDR o braketing. Després ens vàrem dirigir al Mirador d’Àger, des d’on es podia veure tota la Serra del Montsec de dalt a baix gràcies al dia tan clar que feia.

A continuació anem a dinar i a instal·lar-nos a la casa rural de Can Maciarol, per després a la tarda pujar a dalt la serra i veure la gent que es llençava en parapent. Després de sopar, una quinzena de membres varen anar al Observatori i Parc Astronòmic del Montsec, on es va fer una conferència i un concert, mentre un petit grup d’irreductibles pujaven al Mirador d’Àger a fer fotografies d’estels en una nit molt clara i sense lluna.

A l’endemà, diumenge, anem a fotografiar l’ermita romànica de la Mare de Déu de la Pertusa, a Corçà, colgada davant del Congost de Mont-rebei, i tenint als seus peus el riu Noguera Ribagorçana, límit amb l’Aragó, tot amb uns paisatges increïbles.

El dinar el vàrem fer al poble de Guimerà (Urgell), on abans ens férem un fart de fotografiar els carrers i les cases d’aquest bonic poble medieval.

Accediu a les fotos de la sortida: