Sortida Grup de Joves AEM – 31/01/2021

Sortida Grup de Joves AEM – 31/01/2021

Degut a les restriccions de mobilitat municipal imposades per la pandèmia, el Grup de Joves decidim trobar-nos igualment, canviant la sortida prevista per al gener (Gra de Fajol) per una d’alternativa a Collserola. Aquesta vegada, quedem sobre les 15:45h al Velòdrom d’Horta, trobant-nos en aquell punt els set participants a la sortida, amb dues baixes sobre el llistat inicialment previst. 

 Iniciem la pujada pels camins que surten des de la part superior del Laberint d’Horta i fins al Turó de la Magarola, on contemplem unes bones vistes de la ciutat de Barcelona, amb una llum que ja és força baixa i ens regala una espectacular panoràmica de la ciutat. De baixada, ens endinsem al bosc per corriols fins arribar a Sant Medir, on fem una breu aturada per berenar. 

 Seguim recorrent corriols, ara en sentit contrari, i de tornada acabem en una pista forestal que ens regala les vistes d’una posta de sol màgica, amb uns tons taronges i vermells que envoltaven Montserrat i Sant Llorenç del Munt. Decidim tornar a pujar a la Magarola, per l’altra banda, des d’on acabem de veure la posta de sol i veiem com s’il·luminen els llums de la ciutat de Barcelona. 

 Finalment, baixem de la Magarola per corriols tan emboscats que ja ens obliguen a encendre els frontals. Seguim en direcció al Turó de Valldaura i acabem baixant per una carena que ens condueix directament al Tanatori de la Ronda de Dalt. Allà ens acomiadem, ja que alguns tornem a Sant Andreu caminant i altres van a buscar el metro perquè van a altres punts de la ciutat.