Sopar de socis 30 de novembre 2018

Sopar de socis 30 de novembre 2018

Molt bona nit a tothom, aquest divendres passat dia 30/11/18, un any més celebrem l’aniversari de la fundació de l’entitat, i ja en van 88, amb el tradicional sopar de socis/es, per cert enguany massa teca.

És una molt bona oportunitat per retrobar-se amb els vells amics, abraçades, petons i petar la xerrada. Com és costum, a les postres fem el reconeixement als socis que porten amb nosaltres 75, 50 i 25 anys ininterromputs, amb l’entrega d’ensenyes, enguany en tornem a tenir de platí dues però només assisteix un, i de les d’or cinc, només assisteixen tres; la de platí fa l’entrega en Joan Küderling (va ser el primer a tenir-ne), per n’Eudald Serrasolsas, i les d’or per na Mercè Garcia, n’Andreu Campoy i na Mª Carme Montserrat (recull en nom seu sa filla Cristina). I per cloure, un agraïment sorpresa molt especial, per en Josep Puigdomènech (Pitu), per la seva dedicació al Muntanya, al llarg de tants anys de dedicació i en diferents càrrecs, a tots ells moltes felicitats.

I per acabar recomanar-vos anoteu a les vostres agendes aquesta data tan important, i amb tant maca “excusa” aprofitar per quedar amb els antics company i amics d’aventures per retrobar-vos un cop l’any, segur que després voldreu estar en contacte.

Accediu a les fotos de la sortida: