La descoberta de la Muntanya se’ns presenta de moltes maneres i la més lògica és de la mà d’un club excursionista, i dins d’aquest la porta d’entrada és la secció de muntanya, on s’ensenya a moure’s, entendre-la, estimar-la, respectar-la, fotografiar-la i defensar-la.

Amb les sortides i cursets que es preparen anireu aprenent a poc a poc, fins al punt que us trobareu amb els suficients coneixements, per a fer-ho ja tots sols, arribats aquí, poder gaudir també buscant la informació per preparar per vosaltres mateixos les vostres excursions.

De ben segur que us ho passareu bé, coneixereu força gent, indrets que no us haguéssiu ni imaginat que existeixen i també començareu a somiar amb ascensions.

SORTIDES EN DIUMENGE

Mitjà de transport: Autocar
Hora i lloc de trobada: A les 7:30h en Pl. Orfila (davant de l’església). Es prega màxima puntualitat.
Reserva i pagament de la plaça: El termini de reserva és sempre fins el dimarts abans de la sortida. No s’entendrà feta la reserva sense el pagament.
Com reservar: truca al telèfon 933.469.604 (Secretaria del centre) en horari d’atenció al públic (dimarts i dijous de 18.00h a 21.00h).

SORTIDES ENTRE SETMANA.

Aquestes sortides són generalment excursions matinals i en dimecres, d’un grau de dificultat fàcil o poc difícil i que tracten de fer-se normalment en transport públic i algunes en cotxes particulars. Tant dels itineraris com de les dates anirem informant amb anticipació.

CALENDARI D’EXCURSIONS I DESCUBERTA DE LA NATURA 2022, SORTIDES EN DIUMENGE

GUIA DE BONES PRÀCTIQUES A LA NATURA

Properes activitats de la secció