De Rocallaura a Montbrió de la Marca – Pla B – (Ruta del Cister – Etapa 5) 8 d’Abril de 2018

De Rocallaura a Montbrió de la Marca – Pla B – (Ruta del Cister – Etapa 5) 8 d’Abril de 2018

CICLE DE DESCOBERTA DE LA NATURA 2018

Ruta del Cister etapa 5, De Rocallaura a Montbrió de la Marca

Com tenim per costum en les excursions de descoberta de la natura, a les 7,30h sortim de plaça Orfila. El dia es presenta gris amb previsió de pluges generals ara aquí, ara allà. Pel camí amb l’autocar ens trobem amb més d’un xàfec i el dia segueix inestable, amenaça pluja. Arribem a Rocallaura i ens dirigim al Rocallauracafè per esmorzar, mentre la pluja continua amb poca intensitat. Acabats d’esmorzar cau poca aigua i la previsió segueix sent de pluja.

Plantejo la possibilitat d’anar a Montblanc i visitar el poble (el pla B), dinar i tornar cap a casa. En arribar a l’autocar se’m proposa que hi ha un grup que vol fer la ruta prevista a peu; els hi dic que no pot ser, decidim plantejar-ho dins de l’autocar i s’acaba decidint anar a Montblanc.

Arribats a Montblanc acordem quedar a les 15 h per agafar l’autocar i tornar havent dinat. Al poc de baixar i de marxar l’autocar ens dispersem per grups i l’Anna rellisca a la vorera fent-se mal al peu, en Jaume es fa càrrec i amb un taxi van al CAP i d’ací els envien a l’hospital de Valls. La resta anem a visitar la població, un grup opta per fer un tom alternatiu. Un cop dinats en Jaume ens truca informant-nos de que l’Anna té el peu enguixat i que és una fractura de la tíbia a l’alçada del peu, que tornen a Montblanc. Cridem l’autocar perquè vingui un pèl abans de l’hora acordada així quan arribin no s’haurà d’esperar i tornem cap a casa abans.

Accediu a les fotos de la sortida: