Entre setmana – la Rierada, de la Floresta a Molins de Rei 13 de Juny 2018

Entre setmana – la Rierada, de la Floresta a Molins de Rei 13 de Juny 2018

Sortides entre setmana

Dia 13 de juny de 2018

LA RIERADA, La Floresta – Molins de Rei

Tal com s’havia previst ens hem trobat a La Floresta na Rosa, l’Enriqueta, el Joan i un servidor, la resta d’apuntats, l’Anna ha avisat que no podia venir al tenir inflat el turmell i les dues persones apuntades que manquen de la llista hem sabut que no venien al telefonar ja que no es presentaven.

A les 9h hem començat a pujar les escales de La Floresta fins a l’Ateneu. Hem seguit per la carretera fins a trobar un sender que ens ha portat a creuar la carretera per anar a Can Busquets i pocs minuts més tard, creuar la riera per un pont, trencar a la dreta per un camp i anar a cercar la riera. A partir d’ací hem seguit el camí que ens ha portat fins a un pont que seguint a la dreta puja a Can Calopa de dalt, per l’altra banda a Can Calopa de baix, però hem seguit pel camí que hi ha tot recte.

Aquest tram la vegetació et dona ombra quan no et fa un túnel, és molt agradable i planer i es creua la riera unes cinc vegades. Enguany porta aigua i tot i que es passa bé, fa alentir una mica el ritme.

Passat el pont s’entra en una pista que passa per diferents cases. Parem a esmorzar a Can Castellví. Hem continuat sortint de la zona urbanitzada agafant un camí a l’esquerra, passat un pont hem anat fins a la cascada, amb aigua, hem seguit creuant la riera uns cops més, passant per Can Planes, una masia gran, ben arreglada amb un molí antic i un xiprer, aviat arribem a la capella de Sant Venceslau, seguim per la pista fins arribar a la carretera que porta fins a Molins, que hem de creuar fins arribar a l’estació de RENFE.

Hem gaudit d’un dia de força sol que, els camins ombrívols pels que hem anat, ens han fet el recorregut agradable i fresc. Hem trobat molts indrets per fer fotografies i a les 12 h 25 min hem arribat a l’estació del tren, tot i parar tant com hem volgut i esmorzar sense preses.

Accediu a les fotos de la sortida: