Naturtresc a la Molina 2 de febrer 2020

Naturtresc a la Molina 2 de febrer 2020

SORTIDA NATURTRESC 2020 “RAQUETA DE NEU” A LA MOLINA

2 de febrer de 2020

Text i fotografies, Ramon Tornero

Un any més, la nostra entitat ha realitzat el diumenge 2 de febrer dins el calendari de NATURTRESC 2020 , la sortida d’iniciació a LES RAQUETES DE NEU.

Com estava previst, hem anat a La Molina, però aquest cop a la zona de l’àrea dels Alabaus – Pla d’Anyella.

S’han fet 4 grups, i cada un ha anat per un circuit diferent. Com sigui que la neu estava molt bé, i el dia acompanyava, els participants s’ho han passat d’allò mes bé. Gaudint de l’experiència de realitzar una bona excursió amb raquetes.

A 2/4 d’onze, ja estàvem amb les raquetes al peu i fins a les 2 de la tarda no hem arribat al pàrquing dels Alabaus, on ens esperava l’autocar.

Una bona jornada.

Vàrem sortir de la plaça de Catalunya a les 7 del matí, un autocar amb 42 participants (3 de l’AEM) , més 3 monitors de l’entitat, arribant a l’àrea del túnel del Cadí a 3/4 de 9. Després d’esmorzar ràpid, ens vàrem trobar a les 10 amb els instructors d’Altitud Extrem, que ja ens esperaven amb les raquetes pels participants.

Degut a la previsió del temps, (molt bo), després d’organitzar quatre grups, ens posàrem en marxa, efectuant una bonica excursió, cada grup per un indret diferent, tal com ja he comentat.

Cap a les 14,30 h, ens vam dirigir altra vegada cap l’àrea del túnel del Cadí, per dinar. Després de dinar vam continuar fins a Barcelona, arribant sobre les 7 de la tarda.

En total hem sigut 46 persones, entre monitors i participants. Com cada any, hem disposat de 4 monitors d’Altitud Extrem ajudats per 4 monitors-acompanyants de l’A.E.M..

Per part de l’AEM, hem participat en Xavier Rosique Emili Ruiz i Bleda i Ramon Tornero i Masip.

Tot ha anat molt bé, i ja estem treballant per el proper any.

Accediu a les fotos de la sortida: