Marxa nórdica pels voltants de Centelles                   – 22/06/2021

Marxa nórdica pels voltants de Centelles – 22/06/2021

Bé, hem passat el meridià d’enguany amb 22 sortides abans d’anar-nos-en de vacances d’estiu, i com altra novetat d’enguany, anirem aquest cop fora del rodal de Barcelona, això vol dir més estona per a practicar la Marxa Nòrdica, a més dinem fora, l’excursió que tenim prevista ha estat de 3h pel primer tram, abans del dinar i una mitja hora més per anar a buscar el tren pel segon tram, fem una graellada acompanyada d’amanida i per postres aprofitant que estem a tocar de Sant Joan, que millor que la coca acompanyada d’una copeta de cava, per celebrar-ho.

Bé, aquest cop per la marxa sortim de l’estació del tren al bonic poble de Centelles, anirem cap a St. Antoni de les Codines, al capdavall passarem pel salt d’aigua de la Riera Blanca i tot seguit la remuntarem, el Mas Rosell i llur font, la font del Llevato, l’àrea recreativa de la Riera Blanca, on arribarem al Molí de la Llavina, creuant pel pontet, contemplarem la seva bonica bassa per on les oques es passegen, algú aprofita per comprar formatge, a prop, tenim la font Grossa, una mica més enllà, l’altre salt d’aigua, el del Pulgatori, ara ja més lluny anem a trobar el Dolmen de l’Ollic, gaudint de les vistes que ens ofereix la cinglera i d’aquí anem a buscar el Grau de St. Pau, per on baixarem de la cingla per anar al barri de Sant Pau; on dinem!!, al refugi d’en Pere, que molt amablement ens ha ofert i fa d’amfitrió; aprofito per agrair-t’ho; estem a prop de l’estació de Sant Martí de Centelles.

El grup ha anat creixent aquest any, amb noves incorporacions, ens apleguem cada dimarts poc més d’una dotzena de marxaires.

A tothom molt bones vacances d’estiu, i encara que en un començament no tenia previst posar cap sortida al setembre, n’hi posaré dues, per la segona quinzena, si no, fins l’octubre no recordareu ni com s’agafen els bastons, jeje.