En aquests temps en que tanta informació, i en aquest cas també relativa al món de la muntanya, corre a unes velocitats vertiginoses en mig de tantes xarxes socials, sembla que el paper escrit passa a ser una cosa secundària i a vegades injustament oblidada. Per això cal destacar algunes iniciatives com en aquest cas, per part d’un autor com és l’Oriol Guasch que durant molts anys ha fet una gran difussió escrita en diferents formats, de diferents activitats relacionades amb la muntanya, com l’esquí de muntanya principalment, així com el descens de barrancs, la bicicleta de muntanya, entre altres.

A fí de tirar endevant aquest projecte es necessita la col·laboració de totes aquelles persones que vulguin i estiguin interessades, i per aixó ens transment aquest missatge, per tots aquells que es vulguin implicar:

Hola!
Aquests primers mesos de l’any he trobat estones per escriure allò que feia temps que em  passava pel cap relacionat amb el món de la muntanya. Res de rutes ni llocs concrets sinó un recull de sensacions, experiències i moltes emocions viscudes durant molts anys amb un bon grapat d’amics. No són grandiloqüències ni piades de grans cims assolits, més aviat tot el contrari.
Aquest recull en forma de llibre, de caràcter tan personal, fins i tot íntim, el vaig passar a Cossetània i de seguida hi van estar interessats, però ateses les seves característiques em van proposar exposar públicament durant 40 dies,  a través d’un enllaç de la seva web, la portada, una sinopsi i un breu tast del llibre que portarà per títol “LA MUNTANYA. ENTRE LA MÀGIA I EL DESIG” per veure si se’n venen 150 exemplars durant aquest període, a un preu d’11 euros. Si fos així, el llibre es publicaria i distribuiria de manera ordinària dins de la col.lecció Viatgers de Cossetània.
Per si és del teu interès o d’altres coneguts teus, el llibre ja està penjat a la web de Quorum: https://quorumllibres.cat/project/la-muntanya-entre-la-magia-i-el-desig