Entre setmana Colònia Güell – Sant Ramon – 10 d’Abril de 2019

Entre setmana Colònia Güell – Sant Ramon – 10 d’Abril de 2019

EXCURSIÓ COLÒNIA GÜELL – SANT RAMON – SANT BOI

Ens hem trobat a la Línia 1 del metro a Sagrera i a les guixetes de FCG, plaça Espanya el 10 membres que participàvem a la sortida. Hem agafat el tren S-3 de les 8,26 arribant a Colònia Güell a les 8,49.

Hem anat directes al bar que hi ha en el camp de futbol per esmorzar. Acabats d’agafar forces he anat a l’inici de l’excursió, a poca distància del bar i hem fet el primers tres trams de pistes, on hem trobat una excursió d’una escola de nens petits. Al final de l’últim tram de pista, passant la cadena que hi ha, hem seguit un agradable corriol fins anar a sortir a una altra pista que ens ha portat fins un pont de fusta, que creua la carretera. Hem aprofitat que ens hem creuat amb una escola amb adolescents per a fer-nos una fotografia de grup. Hem seguit per a fer el darrer tram que ens quedava per pujar a l’ermita de Sant Ramon. Dels dos camins hem triat el de pendent més suau que ens ha dut fins a l’ermita, on hi havia varies escoles, motiu pel qual hem trobat el bar obert.

He sortit del bar a les 9,30 i hem arribar a Sant Ramon a les 10,45, per tant hem fet la cerveseta tranquil·lament i a les 12 hem baixat fins a Sant Boi per la pista, creuant la població fins l’estació del tren on només pujar a l’andana ja hi havia un tren amb portes obertes. L’hem pogut agar i hem arribat a Plaça Espanya a les 13,30.

Ha estat una excursió fàcil, agradable, ajudat de molt bon temps i que s’ha fet a bon ritme. Hem disposat de temps per gaudir de les vistes des de l’ermita amb un dia amb força bona visibilitat.

Accediu a les fotos de la sortida: