La idea de crear el grup de Marxa Nòrdica sorgeix perquè cada cop més s’està fent lloc a la societat, i essent una entitat excursionista vàrem pensar que estaria bé aprofitar el moment i adoptar-ho.

És tracta d’aproftar els seus benefcis per la salut i després, per què no?, fer un manteniment i qui sap si posar-nos en forma.

Augmenta la sensació de benestar, millora el sistema cardiovascular i activa la circulació, enforteix la musculatura millorant la postura corporal, redueix el risc de patir diabetis, entre d’altres.
És un exercici físic apte per a tots, sense perjudici de l’edat, sexe o condició física, mitjançant el mètode de les 10 passes d’INWA (escola que seguim).

Els dimarts, de 9h a 10h30.

Atesa la situació especial de la Covid-19, aquestes sortides queden afectades per la normativa vigent i tots els participants ens comprometem a respectar i seguir les indicacions del/s responsabla/es de les sortides. Duran les caminades es portarà mascareta i en les parades es guardarà la distancia de seguretat.

No es podrà compartir cap tipus de material (roba, beguda, menjar). Les possibles modificacions d’aquest programa es publicaran a la web i el grup de
whatsapp.

Properes activitats de la secció