Sant Quirze de Còlera 28 de Maig 2017

Sant Quirze de Còlera 28 de Maig 2017

ALT EMPORDÀ

L’Albera 28 de Maig 2017
Sant Quirze de Colera-Puig d’Esquers-Garbet
El passat 28 de Maig, dins del cicle d’excursions i descoberta de la natura vàrem fer la sortida a Sant Quirze de Colera amb una assistència de 33 participants.
Després d’esmorzar al bar del mateix monestir i amb un dia excel·lent però força calorós, enfilem la pujada cap al coll de Pallerols per un corriol ben assoleiat i sense gota de vent agraint l’ombra cada cop que passem sota un arbre. Arribats al coll no ens aturem per re agrupar-nos fins a trobar un arbre molt generós que està uns 150 metres més enllà i ens permet recuperar-nos de la canícula. Continuem per corriol cap a font Jordana i coll d’Artigues, una de les rutes de l’exili. Del coll d’Artigues, ja per un camí més ample, anem fins a l’ermita de Sant Miquel de Colera.
Una part del grup puja fins al Puig d’Esquers (100 cims), mentre la resta aprofiten l’ombra per dinar abans de tornar a emprendre el camí de baixada que ens durà fins a Cala Garbet.
Un cop arribats, tothom es treu la calor com més li plau, alguns, amb un bon bany al mar, altres amb una cervesa ben fresca i altres no renuncien a res i després del bany passa la cervesa.
Un xic més enllà i ja recuperats del tot, ens espera l’autocar que ens durà de nou fins a la plaça Orfila.

Accediu a les fotos de la sortida: