Barnatresc Caminada de Sant Andreu del Palomar 18 de Març 2018

Barnatresc Caminada de Sant Andreu del Palomar 18 de Març 2018

BARNATRESC 2018 – CAMINADA A SANT ANDREU DE PALOMAR

Un cop més, hi ja portem 19 edicions , el passat diumenge dia 18 es va organitzar la Caminada de Sant Andreu. Amb una gran assistència de participants.

El matí es va despertar força fresc, per acabar fent un bon dia, que va permetre gaudir de la sortida quedant un dia molt agradable.

La Caminada té el recorregut per Sant Andreu al voltant de 11,5 km, se surt de la Plaça de Can Fabra, passant per la Plaça Mercadal, Plaça d’en Brossa, Pont de Can Dragó, Can Dragó, Plaça de Sóller, Av. Rio de Janeiro, Pont de Sarajevo, Parc de la Trinitat, Passeig de Santa Coloma, llera esquerra del Riu Besos, Pont del Molinet (enderrocat el Ret.), Bon Pastor, La Maquinista i arribada altra cop a la Plaça de Can Fabra. El control d’avituallament, (Aigua i Pomes), està a la sortida del Parc de la Trinitat.

La Plaça de Can Fabra, era una festa, plena de gom a gom, entre els participants i la gent que va venir cridada per el muntatge que hi tenim.

Cal dir, que enguany, a part de la Caminada “clàssica”, també hem organitzat una caminada de Marxa Nòrdica, per un centenar de persones, que és la quantitat de bastons cedits per l’Ajuntament de Barcelona per fer la promoció d’aquesta activitat.

Els participants a la Caminada de Marxa Nòrdica, van fer un recorregut d’uns 10 Km, el primer tram és diferent als caminadors, i resseguint el mateix recorregut marcat a partir del control d’avituallament. Els participants van quedar molt contents, ja que en les dues hores que va durar el recorregut, es van poder adonar que s’ha de tenir una tècnica concreta i que els bastons han d’ésser els adequats, tots deien que se’ls va fer molt curt i que quedaven amb ganes de repetir l’experiència.

A la Plaça de Can Fabra, hi ha tota l’estructura organitzativa, Ambulància, Wàters públics, Carpes de l’A.E.E.B., on fan els Carnets i on es dóna la Sortida i es fa l’Arribada; a la Carpa de l’A.E.M., varem estar donant informació de les activitats programades per enguany, durant tot el matí.

No es va poder fer la sortida “BARNATRESC CURIÓS”, degut a un problema amb la persona que tenia que dur la sortida. El Barnatresc Curiós, és una proposta nova, una persona s’ha compromès a portar un petit grup, seguint l’itinerari establert, però ressaltant els punts importants, tant històrics, com culturals i arquitectònics, etc

Un cop va arribat l’equip escombra al volta’n del migdia, es va donar per acabada la caminada. Els controls que van poder, varem anar a La Lira per fer el dinar tradicional. Cal dir que en l’organització varem ser un total de 42 persones, entre marcadors, sortida/arribada, avituallament, orientadors i 2 monitors per la marxa Nòrdica.

Fins l’any que bé !!

Accediu a les fotos de la sortida: