Benvolguts excursionistes,

Sóc en Sergio de l’equip de comunicació del DocsBarcelona, el Festival Internacional de Cinema Documental. Enguany celebrem la nostra 24ª edició del 18 al 30 de maig, de manera presencial al Teatre del CCCB i a Aribau Multicines, i de manera online a FILMIN, oferint una selecció de les millors pel·lícules documentals del panorama internacional. Aquí podeu consultar tota la programació del festival.

Us escrivim per parlar-vos d’un documental que creiem que us pot agradar: Balandrau, Infern Glaçat.  El 30 de desembre del 2000, un temporal ferotge al Pirineu va acabar amb la vida de 9 persones al Balandrau. Un retrat de la tragèdia narrat pels supervivents.

Us voldria demanar si ens podeu ajudar a compartir aquest film, ja que pot arribar al cor de qualsevol persona aficionada a l’excursionisme. Aquí trobareu més informació, imatges i el tràiler de Balandrau, Infern Glaçat.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra col·laboració i que ens ajudéssiu a difondre tota la nostra programació a les vostres agendes culturals, amistats i contactes, així com a través dels vostres altaveus online.

Per estar al dia de totes les activitats que us ofereix l’edició d’enguany del DocsBarcelona, us animem a seguir-nos a:

@docsbarcelona, #docsbcn

Twitter · Facebook · Instagram · Youtube

www.docsbarcelona.com

Qualsevol dubte, quedem a la vostra disposició. Moltes gràcies per ajudar-nos a compartir cultura!

#QuedatAmbElDocs #MiradesInquietes  #Docsbcn

Sergio Avellaneda
Comunicació
difusio@docsbarcelona.com
Rosselló, 184 2º3º
08008 Barcelona
Tfn. +34 93 452 46 18 // +34 681 267 035
docsbarcelona.com