Aquesta activitat ja s'ha realitzat

Sant Llorenç del Munt i l’Obac (Vallès Occidental)

Inici
19/11/2017
Fi
19/11/2017 Tot el dia
Adreça
Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Barcelona   Veure mapa

Sant Llorenç del Munt i l’Obac (Vallès Occidental)

CICLE D’EXCURSIONS I DESCOBERTA DE LA NATURA

La intenció és anar al petit poblet de Mura (al Vallès Occidental), on esmorzarem al Rte. el Carter, començarem a caminar entre els carrers del poble fins a arribar el riu, el creuarem per una palanca i ara de pujada per la carena de la font de l’Espinenca, pla Estepar, coma d’en Vila a 920m., fins aquí uns 465m. de desnivell positiu, passarem pel costat d’una alzina espectacular, continuarem de baixada per anar a l’hospital de sang, (fet servir per l’exèrcit Carli, per guarir els ferits, més tard refugi de llenyataires i carboners, font a prop (porteu lot o frontal recomanable), font de la Pola, coll Tres Creus, Castellsapera (100 cims), coll de Tres Creus i Alzina del Salari, on es recollira l’autocar.
La ruta són 11,5Km. 500m. desnivell positiu, 550 de negatius, de dificultat fàcil i d’un temps aprox. 5h
Horari: Sortides els diumenges a les 7:30 hores a la plaça d’Orfila, davant de la Parròquia de Sant Andreu. Les sortides es realitzaran amb autocar privat.
També pots fer la inscripció els dimarts i dijous de 20:00 a 22:00 hores personalment a Secretaria, per tel. 933.469.604 o al correu aem@aemuntanya.cat

Categoria: Product ID: 2701

Estat

Aquesta activitat ja s'ha realitzat

0 Has Sold